دانلود رایگان پروژه سیستم های HACCP در صنایع غذایی – مهندسی صنایع
دانلود رایگان پروژه سیستم های HACCP در صنایع غذایی – مهندسی صنایع
HACCP مخفف hazard analysis and critica lcontrol point است, اندیشه برقراری این سیستم برای کاهش ریسک سلامت مصرف کنندگان مواد غذایی از اقدامات شرکت pilsbury مشاور و همکار سازمان ملی سفینه های فضایی و فضانوردی امریکا (ناسا-NASA) ریشه گرفته است. سیستم کنترل نقطه بحرانی تجزیه و تحلیل خطر یک سیستم کنترل فرایند است که خطرات را شناسایی می کند ممکن است در فرآیند تولید مواد غذایی اقدامات لازم برای جلوگیری از وقوع خطرات در هر مرحله از فرآیند را کاهش می دهد. پروژه سیستم های HACCP در صنایع غذایی به بررسی این روش در صنایع غذایی می پردازد.






این وبلاگ جهت توانمندسازی دانشجویان مهندسی صنایع در زمینه های علمی،آموزشی،پژوهشی و با آرزوی موفقیت شما در عرصه های مختلف راه اندازی شده است.